KORAGRİ CA

 

BİLEŞİMİ W/W
TOPLAM AZOT (N) :%8
Nitrat Azotu(NO3-N) :%8
Suda Çözünür Kalsiyumoksit (CaO) :%14

 

ÖZELLİKLER:
Tüm bitkilerin ihtiyacı olan kalsiyumu bünyesinde barındırır. Bitki dokularının geçirgenliği ve esnekliğinden sorumludur. Doku geçirgenliğini arttırır. Depolama, nakliye ve raf ömrü konularında etkilidir. Meyvede et kalınlığını arttırır. Elmada acı çekirdek, domates ve biberde çiçek burnu çürüklüğü, bağda meyve büzüşmesi ve uç kararması, pamuk tarak dökümüne, sebzelerde erime ve çatlamaya karşı, buğday, ayçiçeği ve şeker pancarında büyüme fizyolojisi için kullanılır. Gibberellinler (Bitki büyüme düzenleyicileri) ile birlikte kullanıldığında etki değerlerini arttırır.

 

 

BİTKİ UYGULAMA DÖNEMİ UYGULAMA ŞEKLİ UYGULAMA DOZU
Bağ Çiçeklenme Sonu 100lt. su ile yapraktan püskürtülür 200cc
Koruk Dönemi 250cc
Ben Düşmeden Hasata Kadar 200 - 250cc
Turunçgiller, Zeytin Çiçek döneminde 100lt. su ile yapraktan püskürtülür 150cc
Meyve Döneminde 250cc
Şeftali, Erik, Elma, Kayısı, Kiraz, Vişne, Ayva Çiçek Döneminde 100lt. su ile yapraktan püskürtülür 100 - 150cc
Meyve Döneminde 250cc
Pamuk Taraklanma Döneminde 100lt. su ile yapraktan püskürtülür 250cc
Patates, Biber, Domates, Patlıcan, Kavun, Karpuz Çiçek Öncesi Dekara yapraktan püskürtme ile 250cc 
1000cc/da kökten
Çiçek Döneminde, Meyve Döneminde 250cc 
2000cc/da kökten
Çilek Çiçek Öncesi Dönemde Dekara yapraktan püskürtme ile 200cc 
1000cc/da kökten
Meyve Döneminde 250cc 
2000cc/da kökten
Sera Bitkileri Çiçek Öncesi Dönemde Dekara damlama ile 250cc yapraktan
2000cc/da kökten
Meyve Döneminde