KORAGRİ LIFE 16-05-30

 

 

NPK GÜBRE HARMANLANMIŞ (DAMLAMA GÜBRESİ)

 

BİLEŞİMİ W/W
TOPLAM AZOT (N) :%16
Amonyum Azotu (NH4-N) :%1
Üre Azotu (NH2-N) :%15
Suda Çözünür Fosforpentaoksit (P2O5) :%5
Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O) :%30


ÖZELLİKLER:

Azot(N) ve Fosforun(P) yanında yüksek oranda Potasyum(K) içeren bir gübredir. Tüm bitkilerde hasat döneminde meyve tutumunu, ürünün iyi gelişmesini ve sertliğini sağlar. Ürün miktarını ve kaliteyi arttırır. Kuraklığa karşı etkilidir. Hastalık ve tuzluluğa karşı bitkiyi korur.

 

BİTKİ KULLANMA ŞEKLİ KULLANIM DOZU
Sera Bitkileri Meyve oluşumu başlanfıcından hasat sonuna kadar 3 - 4 günde 2 - 3 kg/dekar (1000m2)
250 gr/100 lt. suya
Meyve Ağaçları Çiçeklenmeden itibaren hasat boyunca 6 - 7 kg /dekar (1000m2) 
400gr/100 lt. suya
Bağ Meyve oluşum başlangıcından hasat sonuna kadar 6 - 7 kg/dekar (1000m2) 
300gr/100 lt. suya
Zeytin Çiçeklenmeden itibaren hasat sonuna kadar 6 - 8 kg/dekar(1000m2)
300gr/100lt. suya
Açık Alan Bitkileri (Sebze) Çiçeklenmeden itibaren hasat sonuna kadar 2 - 3 kg/dekar (1000m2)
300 gr/100 lt. suya
Ayçiçeği - Tütün - Mısır - Pamuk Bitkiler 6 - 7 yaprak olunca 4 - 5 kg /dekar (1000m2)
300gr/100lt. suya
Hububat Kardeşlenme ve sapa kalkma döneminde 7- 8kg/dekar (1000m2)
400gr/100lt. suya
Baklagiller İkinci çapadan sonra hasat sonuna kadar 4 kg /dekar (1000m2)
300gr/100lt. suya