KORGAMİN K PLUS 06-06-11+%30 OM

 

KORGAMİN K PLUS 06-06-11+%30 OM

 

NPK'LI SIVI ORGANOMİNERAL GÜBRE

 

GARANTİ EDİLEN İÇERİK W/W
Organik Madde :%30
TOPLAM AZOT (N) :%6
Organik Azot :%0,6
Toplam Fosforpentaoksit (P2O5) :%6
Suda Çözünür Potasyumoksit (K2O) :%11
pH :5 - 7

 

ÖZELLİKLER:
- İçerdiği organik madde sayesinde olumsuz toprak şartlarında NPK'yı bitkiye aldıran bir üründür.
- İçermiş olduğu potasyum sayesinde sentezlenen organik maddelerin bitkilerin gerekli olan diğer organlarına taşınmasını sağlar.
- İçerdiği fosfor ile köklenmeyi teşvik ederek meyve tutumunu arttırır.
- İçerisindeki organik azot ile bitkilerin aşırı boylanmasına engel olur, boğum aralarını kısaltır.
- Meyve olgunlaşma süresini kısaltarak hasat aralıklarının sıklaşmasını sağlar.
- Meyvede tat ve renk kalitesini arttırır.
- Toprağın yapısını iyileştirir.
- Tuzluluk sorununa karşı başarılıdır.
- Toprakta pH'yı dengeler.
- Hastalık unsurlarına karşı bitkinin direncini arttırır.
- Stres koşullarına karşı bitkiyi korur.

 

 

UYGULAMA DOZU UYGULAMA ZAMANI UYGULAMA DOZU UYGULAMA ZAMANI
Bitki Adı Uyg Adedi Kg / Da Kg / 100 lt su 1. Uyg 2. Uyg 3. Uyg Adedi Kg / Da    
Sebze 3 - 4   0,5 Çiçek başlangıcı 10 - 15 Gün ara ile 1 2 - 3 Tabandan Ekimden önce
Ayçiçeği 2 1 - 2 0,5 - 1 3 - 4 Yapraklı döneminde 30 Gün aralıklarla 1 2 - 3 Tabandan Ekimden önce
Çeltik 2 - 3 0,5 - 1 0,5 Kardeşlenme başlangıcı Sapa kalkma dönemi 30 Gün sonra 1 2 - 3 Tabandan Ekimden önce
Narenciye 3   0,5 - 1 Çiçeklenme öncesi Çiçeklenmeden 30 gün sonra Yaz sürgününde 1 2 - 3 Tabandan  
Bağ 2 - 3   0,5 - 1 Salkım oluşumundan önce Daneler yumuşayıncaya kadar 10 - 15 gün ara ile 1 2 - 3 Tabandan Meyveler toplandığı zaman
Mısır 1 0,5 0,5 - 1 40 - 50 cm boyunda tek uygulama 1 2 - 3 Tabandan Ekimden önce
Pamuk 2 1 - 2 1 - 2 Tarak öncesi 1. Uygulamadan 15 gün sonra 1 2 - 3 Tabandan Ekimden önce
Buğday, Arpa 1 1 - 2   Kardeşlenme döneminde   1 2 - 3 Tabandan Ekimden önce
Şeker Pancarı 1 - 3 1,5 - 2 1 - 2 4 - 5 Yapraklı dönemde 30 Gün aralıklarla 1 2 - 3 Tabandan Ekimden önce
Kavun, Karpuz 2 - 3 0,5 - 1 0,5 - 1 Çıkıştan 30 gün sonra 10 Gün aralıklarla 1 2 - 3 Tabandan Ekimden önce
Şeftali, Kiraz, Nar, Kayısı vb. 2   0,5 Çiçeklenme Sonrası 15 Gün sonra 1 2 - 3 Tabandan Meyveler toplandığı zaman
Süs Bitkileri 1 - 3   0,5 Gelişim döneminden itibaren (Damlama sulama) 1 2 - 3 Tabandan Ekimden önce
Elma, Armut 2   0,5 - 1 Meyveler ceviz büyüklüğüne ulaştığında Yaz sürgününde 1 2 - 3 Tabandan Meyveler toplandığı zaman